Made In Hell, (MIH), on yksi vuodatuksen useista blogeista, jota on siunattu mukavan runsailla kommenteilla. Ennen blogi tunnettiin nimellä Self Torching.

Blogia pitää henkilö, joka kulkee nimellä Shiro. Hänellä on ollut aijemmin blogi nimeltään Angel of Gothik, mutta hän päätti tehdä kokonaan uuden sivuston.

Henkiseltä iältään tämän henkilön on väitetty olevan 23-vuotias, mutta se tuskin pitää paikkaansa. Luotettavan lähteen mukaan hän on kuitenkin 52% friikki. Tämä henkilö on hyvin kummallinen olento. Hän osaa olla hyvin äänekäs, ja hänet tunnetaan ehkä toisaalta hiljaisesta olemuksesta, se on hyvin ristiriitainen asia.

Shirolla on kummallinen tapa masentua kovinkin helposti, ja syyttää kaikesta itseään. Lopulta hän sitten päättää että se olikin sen toisen vika, ja alkaa olemaan vittumainen hänelle.

Shiroa kiinnostavat myös monet asiat, ja hänellä on aina tuhat rautaa tulessa. Useimmat hänen hankkeistaan jäävät puolitiehen.
Tämä ihminen on hyvin kiinnostunut piirtämisestä, erityisesti Japanilais peräisestä manga tyylistä, ja hänellä on paljon piirrostuksia kansioidensa kätköissä.
Shiro pitää myös riimien kirjoittamisesta, ja julkaisee sivuillaan usein tekstejään, joiden kirjoittamisella luulee auttavansa sairasta mieltään.

Sisäpiiri henkilöltä olemme saaneet ennen julkaisemattoman riimin, jonka julkaisemiseen olemme saaneet luvan.

Vittu taas kaikki alkaa uudestaan, kirkas mieli vaihtuu taas kerran mustaan. Jälleen kerran meikää silmään kustaan.
Mikä valta oikeuttaa, mikä valta haluaa mua kerta kerralta vaan satuttaa. Taas joku meikää aikoo kusettaa. Miten yhdelle ihmiselle voidaan olla niin julma. Se yks vitun homo, ja se toinen vitun molo, joka aina kuvittelee et on joka huudin pomo.
Entäs sit tää kolmas, mikähän vittu on sun pulmas? Sulle en aijo ikinä fiiliksiäni paljastaa, ku joka vitun jätkä aina meikän pelleks aikoo valjastaa.
Mikähän vittu teil on meikää vastaa, ku jokainen jätkä pala palalta meikän sydämen varastaa.
Arvatkaa onko vähän vaikeeta jaksaa, ku jokaisel on jotain meikää vastaa, ja joku oottaa et rupeen sen narriks taas vaan. tajutkaa jo että olen väsyny, jätkii ja rakkautee tympiintyny, ja kaikkee niihin liittyvää totaalisesti kyllästyny.


Tuon tapaista tekstiä löytyy kyseisen henkilön kätköistä runsaasti.

Olemme myös kuulleet, että Shiro on hulluna fantasiaan, hän rakastaa yli kaiken lohikäärmeitä, ja huhujen mukaan hän luulee, tai ainakin toivoo, että lohikäärmeitä olisi oikeasti myös olemassa.

Shiron musiikki makuun kuuluu räp, sekä hevi, nyt hän on hyvin innostunut räppäreistä nimeltä Steen1 (ennen Steen Christensen) sekä Avain. Hän pitää myös Skandaalista hyvin paljon.

Suurin hänen paheistaan on tupakointi, mutta huhupuheiden mukaan, hänellä ei ole vielä aikomustakaan lopettaa, vaikka hän on istunut jo useita jälki-istuntoja koulun aluuelta poistumisen takia.

Shiro omistaa myös pienen eläintarhan, josta lisätietoja saatte ehkä myöhemmin, voimme kuitenkin paljastaa, että hän omistaa koiran, kanin ja kolme akaattikotiloa.

Tämän ihmeellisen olennon kuvia voitte katsella IRC-galleriasta nimimerkillä -Shiro-

Hänet tunnistaa:

*Pitkästä olemuksesta

*Tummista vaatteistaan

*Usein sauhuava tupakka kädessä (joskus myös palamaton savuke korvan takana)

*Kiroilee paljon, varsinkin paha vee sana tulee liiankin usein kyseisen henkilön suusta

*Kovasta äänestä

*Joskus myös mustavalkoinen koira mukanaan

*Liikkuu suurehkossa porukassa missä enemmän poikia kuin tyttöjä


Katso myös:

The Shade Side Of Life (Tämän postauksen idean äiti.)

Bohemian Fairytale (Yksi blogin parhaista kommentoijista.)

Wampyre (Myös yksi mahtava kommentoija)

Walk The Line (Yksi blogin pitäjän parhaista ystävistä)