Ensin, pieni varoitus! Teksti tulee luultavasti sisältämään paljon kiroilua, ja vaikka sensuroinkin aina yhden kirjaimen, eivät kaikki välttämättä pidä purkauksestani, joten, jos et halua lukea kamalaa litaniaa kaiken maailman ärräpäitä, älä lue tätä tekstiä.

Miksi!?
Juuri nyt vain tuo kysymys on mielessäni, miksi aina kun kaikki menee hyvin kaikki räjähtää käsiin? Kaikki menee suoraan sanottuna päin p*rsettä!
Loma on alkanut ja olen haikea mutta iloinen, ja NYT...

Kaksi ehkä läheisintä ystävääni ovat riidoissa, ja mieleni tekee hakata heidän päitänsä yhteen ja hypätä sen jälkeen alas jostakin vuorelta...!!

Kaiken hupuksi riidan syy on aivan mitätön! Itseasiassa vain toinen heistä on vihainen, me kaksi olemme hieman ymmällämme, ja kaiken hupuksi tämä on vielä periaatteessa omaa syytäni...

Voi s*atana!
Oloni on kerrassaan hirveä, vielä eilen meillä oli aivan ihanaa kolmestaan, ja tajusin etten selviäisi päivääkään jos noita kahta ihmistä ei olisi, ja NYT, heidän välinsä saattavat pahemmassa tapauksessa mennä poikki!?
Ja jos niin käy, en tiedä mitä teen!
Lukittaudun huoneeseeni ja lopetan syömisen, makaan sängyssäni vain kun kuollut enkä puhu kenellekkään!

Mieleni tekisi nyt itkeä, kiljua, raivota ja riehua, tarvitsisin jonkun yksityisen saaren millä voisin riehua niin paljon kun haluan...

On tämäkin purkaus, mutta oloni on aivan hirveä, OIKEASTI, KULTASENI, OLKAA KILTTEJÄ JA SOPIKAA!!