Niin, ette varmaankaan tienneet että olen täti.
Kyllä, pienen viimekuun viimeinen päivä 1-vuotta täyttäneen Tessa tyttösen täti.

Tänään Tessa oli meillä hoidossa, hän on siis isoveljeni tytär, ja tajusin kuinka aika liitää...

Eihän siitä ole kauaa kun tuo olento oli vatsassa, eikä minua voinut vähempää kiinnostaa olla täti. Mutta silloin kun Tessa alkoi tajuta jotain, ei siis enää ollut semmoinen joka vain nukkui, söi ja parkui vertahyytävästi, niin hän alkoi pitää minusta valtavasti. Tessa alkoi virnistellä sillälailla tyhmästi, ja muutenkin halusi aina nähdä mitä teen ja muuta sellaista.

Sitten pikku hiljaa Tessa alkoi kiinnostaa minuakin, muistan kuinka hän oli vielä aivan semmoinen vauva, nyt hän jo kävelee ja sanoo "Ota" kun haluaa syliini...

Käytiin sitten Noxin kanssa työntelemässä Tessaa rattaissa jos se nukahtaisi, ja päätimme poiketa käymään toisella puolella Naukiota, missä asuu muutamia tuntemiamme poikia.

Siellä leikkipuistossahan niitä tuttuja olikin, eikä Tessan nukkumisesta tullut enää mitään kun pojat kiinnostivat sitä melkein enemmän kuin meitä.
Tessa ihastuikin meitä vuoden vanhempaan Lateen, jota katseli silmät kiiluen, kelpo tyttö se Tessa, kaikkien tyttöjen pitääkin tykätä Latesta, sen verran komean ulkonäön poika omistaa.

Siinä sitten varmaan ihmetytti hiukan poikiakin, koska usein olen aina se kovis, enkä ole koskaan Tessaa lukuun ottamatta ollut kiinnostunut pienistä lapsista, päin vastoin, en voi sietää niitä.
Siinä sitten juttelin Tessalle koko ajan nätisti ja lässyttin että "Kato Tessa, ihanaakin ihanampi Late!"
Nyt tässä jälkeenpäin tajuaa että ajattele nyt, olin silloin vastuussa ihan ihmishengestä, tuosta pienestä vilpittömästä olennosta joka ei tiedä vielä kuinka paha maailma on, hän saa elää vailla huolta huomisesta.

Ja tänään sen päätin, minusta tulee maailman paras täti! Olen seurannut tuota olentoa siitä asti kun hän syntyi, ja nyt hän todellakin jo kävelee, nauraa ja pitää minusta...
Lupaan sinulle Tessa, olen tukenasi aina kun sitä tarvit, pidän sinua kädestä nyt kun tarvitset tukea kävelyssä, ja ehkäpä joskus myöhemmin autan sinua kaikkien tyhmien poika pulmien kanssa, minusta tulee:

MAAILMAN PARAS TÄTI.